Blogs: Decorate your home
 Schildklier Thuisarts  thumbnail

Schildklier Thuisarts

Published Oct 15, 23
7 min read

Schildklier Latijn

Voor mij was het heel duidelijk dat ik snel aan de vitamine B12 zou moeten. Maar ik herkende meteen ook veel voor mijn oudste zoon: een zorgenkind met al jaren een ontwikkelingsachterstand, die ook altijd zo moe was, die een hele lage weerstand had, etc. l tyrosine schildklier., etc. Toch had ik niet het lef om zelf bij hem te starten met de B12, dus ben ik eerst langs dr

Mijn zoon was zeker “een B-12-er” zoals dr. Reijnen dat noemt. Mijn zoon zou zo spoedig mogelijk starten met de hoogste dosering B12 voor dat moment. En ik leerde weer meer bij over de symptomen van een B12 tekort. Waarop ik prompt weer belde naar dr. Reijnen voor een afspraak voor mijn dochter, die volgens mij ook symptomen vertoonde.Dus een week later zaten we er weer. Ook zij had hard de hoogste dosering voor vitamine B12 nodig. Waarop de arts me aankeek en vroeg of ik nog meer kinderen had. schildklier kat levensverwachting. “Nee”, antwoordde ik, en hij zei: “maar de kans is groot dat jij en je man ook een tekort hebben”

En dat is niet vreemd aangezien er vier hoog sensitieve personen in dit gezin zitten. Zo zijn we alle vier dit proces van herstel en verandering ingegaan. levensverwachting schildklier. En nu, eind april 2014, zijn we ruim 15 maanden verder en is onze wereld erg veranderd. Voor ons allemaal, maar ik spreek nu voor mezelf: van alle B12-tekortsymptomen die ik had, ben ik bijna alles al kwijt

Maar wát een wereld van verschil met januari 2013! Ik heb geen problemen meer met mijn concentratie, met woord vinden en met mijn IQ (en dat is een hele opluchting als je pas 44 bent!!!!). De stress bestendigheid is toegenomen, de overprikkeling is weg en mijn tandarts heb ik niet meer horen klagen over m’n tandvlees.

Ik sta anders in het leven, zit heel anders in m’n vel. We hebben zojuist 3 kamers opgeknapt in ons huis en 2 omgeruild (c. q. verhuisd). En een trap (die al 8 jaar lang behandeling nodig had) geschilderd en bekleed. Plannen waar we al jaren niet meer aan toe kwamen door de moeheid.

Wat Niet Eten Bij Snelle Schildklier

En niet meer voor elke schoolvakantie al een week ziek op bed liggen (zoals tot nu toe meestal het geval was, door overprikkeling en slechte weerstand) - schildklier prikken. Ook voor hen is het hoog sensitief zijn nu beter te hanteren en raken ze minder snel overprikkeld. Voor mij is het onbegrijpelijk dat als iemand de symptomen herkent, hij/zij nog zou twijfelen over het gebruik van deze wonderlijke vitamine B12

In groep 6 van de basisschool begon ze af en toe in haar broek te plassen. Ze werd incontinent - ablatie schildklier. Dat was echt een drama, ook voor haar zelfvertrouwen. Van huisarts, naar ziekenhuis, naar de Pipostraat (poli voor plas en poepproblemen bij kinderen –red.). Eén dag opgenomen en helemaal binnenste buiten en onderste boven gekeerd

Toen zijn we naar het opvoedcafé in Alkmaar geweest, voor een I.Q. test. Deze was prima. Ze moest alleen wel meer uitdagingen op school krijgen. Zo zijn we doorgesukkeld. En ondertussen werd Jolien ook steeds vermoeider. En toen ze eenmaal begon te menstrueren, kreeg ze elke maand rondom die tijd heel veel extra klachten.

Op school begonnen haar cijfers te dalen. schildklier genezen zonder medicatie. Het werd steeds zwaarder, want ze kon zich ook steeds minder goed concentreren. "Mijn hoofd zit vol”, zei Jolien. En: “De klas is zo druk voor mij. Er komt teveel op me af”. We ontdekten dat ze de halve schooldag op de gang moest zitten om maar enigszins rust en concentratie te kunnen vinden – daar had ze ons aanvankelijk niets over gezegd

Ook omdat ze steeds vaker tijdens het trainen erge hoofdpijn of buikpijn kreeg. De huisarts liet haar bloed onderzoeken. Met het Hb was niets mis. “Ze zit gewoon in de puberteit en dat overdag in de broek plassen is gewoon laksigheid”, zei onze huisarts. En dat dachten wij eerlijk gezegd op het laatst ook.

De druppel voor ons was toen ze in het voorjaar van 2013 ons belde vanaf het hockeyveld waar ze aan het trainen was: “Kun je me alsjeblieft op komen halen, want ik heb zo’n hoofdpijn; ik heb vreemde tintelingen in mijn voeten en handen en ik heb het gevoel dat ik ieder moment door mijn benen kan zakken”.

Goed Ingestelde Schildklier En Toch Klachten

Die wilde niets doen. Ik zei: ”Je moet gewoon meer tests gaan doen! Dat kind is niet gezond! Er moet toch een oorzaak zijn voor haar klachten?!”. Maar hij zei dat hij verder niets meer voor ons kon doen. Een paar dagen later was ik bij een kapster en ik vertelde haar mijn verhaal met onze dochter.

Ik bleek een Vitamine B12-tekort te hebben en met B12-injecties gaat het nu een stuk beter met me”. Dus ik terug naar mijn huisarts. Ik legde hem dit verhaal uit en hij zei: “O dat B12? Dat is een hype. Daar doe ik niks mee”. Ik zei: “Ik wil een nieuw bloedonderzoek en waarin je mijn dochter op Vitamine B12 test.

Ze heeft vaak hoofd- en buikpijn en op school kan ze zich amper handhaven: dat meisje is ziek!!” Nou, met veel moeite verwees hij ons door naar de kinderarts in het MCA in Alkmaar. conversiestoornis schildklier. Toen we daar waren zei deze man: “Ja, mijn collega heeft daar laatst onderzoek naar gedaan

Er werden aanvullende bloed- en urineonderzoeken gedaan. En daaruit kwam niet zo veel. De kinderarts vond dat ze naar een orthopedagoog moest gaan om te leren omgaan met haar “pijntjes”…. Ik heb de brief kunnen lezen die deze kinderarts aan mijn huisarts had geschreven. En daarin stond: “Het is einde schooljaar.

Wat was ik daar kwaad over! Wat een onkunde! Toen, in de zomer van 2013, kreeg ik plots een tip dat arts Hans Reijnen een lezing over Vitamine B12 in Bergen NH zou houden (koud na sporten schildklier). Mijn man en ik gingen er heen. We luisterden in toenemende mate geboeid naar de uitleg die Hans Reijnen gaf over alles wat met B12 te maken had“Hadden we dit maar eerder geweten”, dacht ik. Ik kon alleen maar janken. Zeker toen iemand uit het publiek de vraag stelde over zijn kind van ongeveer dezelfde leeftijd, met allerlei gezondheidsklachten en een B12 bloedwaarde van 147. “Dat is veel en veel te laag”, zei Hans Reijnen toen. “Dit is het!”, dacht ik toen.

Schildklier Bloedwaarden

nl zijn we toen al een paar weken later voor een consult naar de praktijk van Hans Reijnen in Deurne gegaan. Hij constateerde bij Jolien een enorm tekort aan Vitamine B12. “Dit maakt haar heel ziek”, zei hij. Hij adviseerde om 3 maanden lang een extra Powerdosering B12 (Methylcobalamine en Adenosylcobalamine B12, met foliumzuur -red.) te nemen.

Aldus geschiedde. En wat denk je? Zij bleek ook een groot B12 tekort te hebben. nhg standaard schildklier. Daar vertel ik zo over. Terug naar Jolien: zij vond het wel eng om zoveel vitamine B12 te nemen. Ik zei: “Het is onze enige kans op verbetering nu, schat”. En zo gingen we van start

De tintelingen in haar handen en benen begonnen af te nemen; evenals haar hoofdpijn en haar buikklachten. Ook de hevige menstruatieklachten werden minder en…. gaandeweg plaste Jolien NIET meer in haar broek! Dat was en is natuurlijk helemaal super na zoveel jaren plas-ellende. Alleen haar concentratie blijft nog een beetje zwak; ze is gewoon snel afgeleid.Dat zegt eigenlijk alles. Ik denk dat we zelfs als ouders toch onderschat hebben hoe beroerd ze zich al die afgelopen jaren heeft gevoeld. Ik denk dat ze zich veel zieker en beroerder heeft gevoeld dan wij hebben gemerkt. In elk geval zijn we in oktober, na 3 maanden vitamine B12-gebruik, voor een tweede keer bij Hans Reijnen teruggegaan.

Nu terugkomend op haar zusje ; die had eigenlijk geen gezondheidsproblemen. Alleen haar haar was wel een dingetje. Ze was namelijk kaal geboren en kreeg pas op haar derde enige plukken haar (spoorelement dat belangrijk is voor je schildklier). En dat was sindsdien ook niet veel beter geworden. Het bleef kort, dun en piekerig en stelde als haar niet zoveel voor

Latest Posts

Thaise Massagesalon

Published Jun 18, 24
7 min read

Kinesist Knokke Heist

Published Jun 13, 24
7 min read