Blogs: Decorate your home
 Personal Transformation Coach  thumbnail

Personal Transformation Coach

Published Aug 03, 23
3 min read

Je zult met veel plezier uitkijkt naar de volgende training. Als je toch eens last hebt van een dipje, helpen onze 12 motivatietips je snel weer op de juiste weg.

Als je lid bij ons bent of wilt worden en gebruik maakt van onze diensten of producten, dan doen wij dat graag met heldere en transparante afspraken. Door je inschrijving verklaar je deze algemene voorwaarden en de huisregels van Basic-Fit te accepteren en hiernaar te handelen. De algemene voorwaarden en de huisregels zijn terug te vinden op en op te vragen bij de balie van een club.

De fysieke plek waar Basic-Fit fitness aanbiedt. Dit kan ook je Home Club zijn. Dit zijn de diensten of faciliteiten die tegen een vergoeding van Basic-Fit kunnen worden afgenomen in aanvulling op het basislidmaatschap. : nieuwe leden die lid worden van Basic-Fit voor de opening van een nieuwe Club (de openingsdag inbegrepen).

Founding Members profiteren de rest van hun leven van een Basic-lidmaatschapsbijdrage van € 14,99 per 4 weken of totdat ze hun lidmaatschap wijzigen of zich uitschrijven voor Basic-Fit, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet, in de voorwaarden beschreven in artikel 2. c van deze Algemene Voorwaarden. Founding Members worden voor alle doeleinden beschouwd als Basic-Fit-leden en bijgevolg zijn de Algemene Voorwaarden op hen van toepassing in alles wat niet in strijd is met deze definitie en artikel 2.

Onze medewerker die zorgt voor het beheer van een club. Jouw club waar je kunt sporten en die in jouw overeenkomst wordt aangemerkt als je basisclub. Dit is de club die het dichtst bij je woonadres is, of een andere club indien je dat zelf hebt aangegeven bij jouw inschrijving.

Indien je een Basic lidmaatschap hebtmag je je Home Club maximaal één keer per maand wijzigen. De ingangsdatum van je overeenkomst is gelijk aan de dag van jouw inschrijving. Als je je naar aanleiding van een voorverkoop inschrijft nog vóór de opening van jouw club, gaat je lidmaatschap in op de dag dat je club is geopend en niet op de dag van jouw inschrijving.

Hierop kun je je inschrijven en opzeggen maar bijvoorbeeld ook gegevens wijzigen en extra’s toevoegen of wijzigen. Je kunt bij ons lid worden als je een natuurlijke persoon bent en 16 jaar of ouder. Basic-Fit kan je vragen aan te tonen door legitimatie dat jij degene bent van wie de lidkaart is of om je leeftijd te checken.

de overeenkomst die ontstaat tussen Basic-Fit en het lid door inschrijving. Deze algemene voorwaarden en onze huisregels horen ook bij je overeenkomst, net als specifieke voorwaarden die kunnen gelden voor extra’s. dit zijn de periodes waaruit je overeenkomst is samengesteld. Deze periodes starten vanaf de ingangsdatum en worden gebruikt om de betaalmomenten vast te stellen, als je gekozen hebt voor een betaling per 4 weken.

Latest Posts

Thaise Massagesalon

Published Jun 18, 24
7 min read

Kinesist Knokke Heist

Published Jun 13, 24
7 min read